Mobotix

Van den HOOGEN engineering bv is als Mobotix-partner tevens bij uitstek geschikt als uw Mobotix installateur. Jaarlijks leveren wij tientallen projecten op waarbij wij gebruik maken van Mobotix beveiligingcamera's.  
 
Het gebruik van camera's met een hoge resolutie maakt het op de eerste plaats mogelijk duidelijkere beelden op te slaan met meer bewijskracht. Een Mobotix-camera registreert ongeveer 30 keer zoveel details als 95% van alle bestaande video-installaties waar ook ter wereld. In bijna alle gevallen vervangt één Mobotix-camera meerdere standaardsystemen, omdat bij dezelfde resolutie de Mobotix-technologie een viermaal zo groot overzicht biedt. In het WK-voetbalstadion in Kaiserslautern bewaakt één enkele Mobotix-camera vier toegangspoortjes tegelijk. Zelfs voor de volledige bewaking van een ruimte is één camera met 90°-groothoeklens in de hoek van de ruimte voldoende. Dankzij de hoge resolutie zijn niet alleen minder camera's nodig, maar doordat er minder kabels, noodvoeding en registratieapparatuur nodig zijn, dalen ook de systeemkosten.
 
De robuuste glasvezelversterkte behuizing, het ruime temperatuurbereik van -30° tot +60° C waarbinnen de camera's kunnen worden gebruikt, zonder ventilatie of verwarming, alsmede het ontbreken van bewegende delen, vormen de basis voor de ongekende betrouwbaarheid van Mobotix-camera's onder alle omstandigheden.
 
 
De voordelen van de Mobotix oplossingen zijn:
  • minder camera’s vanwege de betere detaillering van groothoekbeelden door de megapixeltechnologie,
  • minder pc’s/dvr’s, omdat circa 40 camera’s video met hoge resolutie en geluid op één pc kunnen opslaan, of in het geheel geen pc nodig is bij registratie in de camera door middel van digitale opslagmedia (USB, SD-kaart),
  • minder netwerkbandbreedte, omdat alles in de camera zelf wordt verwerkt en de beelden met hoge resolutie dus niet constant ter analyse hoeven te worden getransporteerd.

Van den HOOGEN: Contact

Bezoekadres
Van den HOOGEN engineering b.v.
Nijverheidsweg 13
3751 LP Bunschoten

Postadres
Postbus 202
3750 GE Bunschoten

Telefoon : 033-2055000
Magazijn : 033-2997450
Storingsdienst : 033-2997444
Email : info@vandenhoogen.nl