Van den HOOGEN genomineerd als Beste Leerbedrijf 2014

Kenteq nomineert Van den Hoogen Engineering uit Bunschoten voor verkiezing Beste Leerbedrijf 2014

Op 4 juni zijn vier Kenteq Erkende leerbedrijven genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2014 in de verkiezingsgroep Randstad. In deze verkiezing strijden leerbedrijven in de techniek uit de provincies  Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland tegen elkaar. De genomineerden kwamen als meest aansprekende leerbedrijven uit de bus.

Ieder leerbedrijf draagt op zijn eigen manier en niveau bij aan de ontwikkeling van technisch vakmanschap. Grote bedrijven lijken daarbij in het voordeel, maar ook kleinere bedrijven laten inspirerende en innovatieve voorbeelden zien van opleiding in de praktijk. Vorige week boog de jury zich over de ingezonden deelnameformulieren en nomineerde de volgende bedrijven:

 

-      BAM Infratechniek Midden West B.V., gevestigd in Halfweg

-      Van den Hoogen Engineering B.V., gevestigd in Bunschoten

-      Meyn Food Processing Technology B.V., gevestigd in Oostzaan

-      Ymere, gevestigd in Diemen

 

Eerste indruk jury

Uit de aanmeldformulieren blijkt, volgens juryvoorzitter Luc van der Veen van Kenteq, veel inzet en passie voor de begeleiding van leerlingen. Duidelijk wordt dat leerbedrijven trots zijn op de bijdrage die zij leveren aan het opleiden van mensen in de techniek. Met veel plezier en grote interesse bezoekt de jury de komende periode de genomineerden. Waar onderscheiden bedrijven zich dit jaar mee? De verwachting is dat het verschil aan de finish niet heel groot zal zijn. Dat de bezoeken de doorslag zullen geven, daar is geen twijfel over.

Mede op basis daarvan velt de jury haar eindoordeel en kiest voor een uiteindelijke winnaar.

 

De winnaar van deze verkiezing wordt op 9 oktober a.s. tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. Het winnende bedrijf dat tot Beste Leerbedrijf 2014 in de verkiezingsgroep Randstad wordt benoemd, ontvangt een award plus een bedrag van

€ 2.500. Dit bedrag dient te worden aangewend voor een educatieve of maatschappelijke activiteit.

 

http://www.kenteq.nl/nl/homepage/Over-Kenteq/Nieuws/Kenteq-nomineert-vier-bedrijven-in-verkiezingsgroep-Randstad-voor-verkiezing-Beste-Leerbedrijf-2014

Van den HOOGEN: Contact

Bezoekadres
Van den HOOGEN engineering b.v.
Nijverheidsweg 13
3751 LP Bunschoten

Postadres
Postbus 202
3750 GE Bunschoten

Telefoon : 033-2055000
Magazijn : 033-2997450
Storingsdienst : 033-2997444
Email : info@vandenhoogen.nl