Domotica

Huisautomatisering, dit is in één woord domotica. Domotica is ontwikkeld om verschillende technologieën en diensten te koppelen. Zo kunnen verschillende technieken vanaf één centrale plek bediend worden. Geen wirwar van bedieningen meer, maar alles te bedienen vanaf bijvoorbeeld een touchscreen. Het bedieningsgemak wordt daarmee verhoogd, wat natuurlijk vanuit esthetisch oogpunt ook winst opleverd.  
Met domotica kunt u bedienen en programmeren geheel naar uw wens: verlichting, beveiliging, verwarming, audio & video, camera's, deuren en poorten, rolluiken, tuinberegening, etc. U kiest wat u in het systeem wilt opnemen, zoveel en zo weinig als u wilt, volgens uw wensen en uw budget.

 
Experience room
 
Onze ervaring is dat klanten vaak nog niet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden. Van den HOOGEN engineering bv kan u hierin adviseren.
 
Ja, maak met mij een afspraak voor een rondleiding in de Eric Kuster Experience room.

 Het is belangrijk bij een verbouw of nieuwbouw woning om na te denken over uw persoonlijke woonwensen. Voor de techniek is het Van den HOOGEN engineering bv die de verantwoording neemt. Het gaat om uw persoonlijke wensen, hierbij kunt u denken aan luxe, comfort, bedieningsgemak, veiligheid maar tegenwoordig ook zeker niet weg te denken: duurzaamheid (met de kostenbesparing die daar bij komt kijken).
 
Bediening is mogelijk op verschillende manieren. Dit kan gerealiseerd worden met ‘normale’ wandzenders, afstandbedieningen, touchscreens, maar ook via PC, Ipod of een smartphone! Automatisering behoort natuurlijk bij de mogelijkheden. De techniek hierachter kan soms complex zijn. Van den HOOGEN engineering bv neemt dit voor zijn rekening. De bediening en gebruik ervan is voor u, want u als mens blijft de baas!
 
Een integratie van alle installaties. Dat is de kortste omschrijving voor domotica. Maar het uitgangspunt is niet alleen bedieningsgemak, ook de hoge mate van een gevoel van comfort is een belangrijk uitgangspunt.
 
Een praktisch voorbeeld:
Met één druk op een knop bij uw bed kunt u verschillende acties tegelijk uitvoeren. De verlichting gaat uit, verwarming op nachtstand, temperatuur wordt per zone geregeld, deuren en poorten sluiten, zonwering wordt bediend, maar ook schakelt de beveiliging in.
 
Ook de audio en video kunnen gekoppeld worden op het systeem. Dit bevat een multiroom functie. Hiermee kunnen in verschillende kamers verschillende zenders beluisterd worden. Centraal kunt u al uw films en muziekbestanden bewaren en oproepen.

Ook op vakantie bent u baas in eigen huis. U kunt op afstand uw systemen controleren. Haast alle functies kunnen worden bediend via de telefoon of het internet.

De mogelijkheden van domotica zijn eindeloos. Neem gerust contact op en van den HOOGEN engineering bv verteld u graag over deze mogelijkheden, maar ook uw eigen ideeën zijn natuurlijk te integreren! 

Van den HOOGEN: Contact

Bezoekadres
Van den HOOGEN engineering b.v.
Nijverheidsweg 13
3751 LP Bunschoten

Postadres
Postbus 202
3750 GE Bunschoten

Telefoon : 033-2055000
Magazijn : 033-2997450
Storingsdienst : 033-2997444
Email : info@vandenhoogen.nl