Multimedia

Van den HOOGEN engineering bv geeft de mogelijkheid de inschakelrituelen behorende bij bijvoorbeeld thuiskomen, dineren, tv-kijken of vertrekken terug te brengen tot ‘één druk op de knop’. De persoonlijke instellingen voor de meest uiteenlopende zaken worden daarvoor geprogrammeerd in scènes.
 
Met name de beveiliging van de residentie en haar bewoners vormt een belangrijke onderdeel van het systeem. Zo kan er op de touchpanels een duidelijk overzicht gegeven worden van de beveiligingscamera’s en de instelling van de beveiligingszones. Het besturingssysteem loopt de beveiligingsprocedures af bij bijvoorbeeld het betreden van de residentie, inbraak, brand of een overval.
 
De systeemintegratie geeft eveneens de mogelijkheden om het technisch beheer van alle vitale onderdelen uit te voeren. Hiermee kan de betrouwbaarheid van de installatie worden geborgd.
 
Het besturingssysteem dat van den HOOGEN engineering bv kan ontwerpen geeft de mogelijkheid tot het bedienen van de volgende aspecten:

Een simpele en snelle bediening van de woning is een vereiste in de moderne technologische wereld. Deze bediening word mogelijk gemaakt door een zogenoemde ‘residential control systeem'.
Dit systeem voorziet in ‘multiroom’-audio, video en verlichting controle.
Zo kan via touchpanels en multifunctionele keypads  alle functies, bronnen en scènes op een
eenvoudige manier worden bediend. Met de touchpanels en keypads zijn, naast de multimedia functies, ook diverse verlichting-zones te bedienen.
Een volledige geïntegreerd systeem maakt dat er met één knop alle verlichting en multimedia kan worden uitschakelt bij de voordeur, als men het huis verlaat, of een aantal verlichting-zones en de radio
inschakelt bij aankomst.
Maar ook dat men met één knop een scene start die:
· De tv aan zet
· Het home theater start
· Een favoriete zender selecteert of de BluRay speler start
· En de verlichting bij het home theater dimt tot een prettig niveau voor tv kijken.

Van den HOOGEN: Contact

Bezoekadres
Van den HOOGEN engineering b.v.
Nijverheidsweg 13
3751 LP Bunschoten

Postadres
Postbus 202
3750 GE Bunschoten

Telefoon : 033-2055000
Magazijn : 033-2997450
Storingsdienst : 033-2997444
Email : info@vandenhoogen.nl